Δισκογραφία


Ακολουθεί η Δισκογραφία του Νίκου Ξανθόπουλου. Τα στοιχεία είναι παρμένα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ του Πέτρου Δραγουμάνου με κάποια συμπληρώματα του Παναγιώτη Κοκκαλένιου, ο οποίος και προμήθευσε το παρακάτω υλικό.

discography


1966 ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ PHILIPS LP:630110PL CD:526935
1968
ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ POLYDOR LP:45295
1969
100% POLYDOR LP:184323
1971
ΑΡΑΜΠΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ POLYDOR LP:2906003
1974
ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ POLYDOR LP:2421040
1978
ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ VENUS LP:SV8
1979
ΑΣΕ ΜΕ ΖΩΗ OLYMPIC LP:1145 CD:1196
1979
14 ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝ/ΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ POLYDOR LP:2906014 CD:523926
1989
ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ POLYDOR LP:839708
1995
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 1964-1971 POLYDOR CD:529045
1996
ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΥ POLYGRAM CD:320-2
1996
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ POLYDOR CD:533034
1996
ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΚΤΗ LP:483860 CD:483860
1997
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ CD:156
1998
ΣΠΑΝΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ FM RECORDS 2CDs:496
2006
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ POLYDOR / UNIVERSAL MUSIC 2CDs